Visszaszámláló az első Széder estig Budapesten

2015. március 18., szerda

55.

Tonhal saláta paprikahajóban

Hozzávalók

Öntethez

1/4 bögre paradicsomlé
2 evőkanál citromlé
1/4 teáskanál hagymapor
1/4 teáskanál pirospaprika
Ízlés szerint feketebors

Salátához

1 db 200g tonhalkonzerv (nem olajban, hanem vízben áztatott)
1 evőkanál darált zöld- vagy piros paprika
1 kis répa lereszelve
1 db zöld paprika hosszában kettévágva és kimagozva

Elkészítése

Egy kis tálkában keverjük össze az öntet hozzávalóit. Egy másik tálban keverjük össze a tonhalat a répával és a darált paprikával. Az öntetet borítsuk a tetejére és alaposan keverjük el. Töltsük meg a paprikafeleket a salátával.

Nincsenek megjegyzések: