Visszaszámláló az első Széder estig Budapesten
2013. március 18., hétfő
50.
Pészachi körtés sütemény
Hozzávalók
Töltelékhez:
8 körte meghámozva, vékony szeletekre vágva
1 zacskó vaníliás cukor
0,5 bögre cukor (1 bögre = 250ml)
0,5 teáskanál fahéj
3-4 evőkanál citromlé
Tésztához:
1 csomag vaníliáscukor
0,5 bögre cukor
1 bögre darált mandula
3/4 bögre krumpli keményítő
0,5 bögre olaj
Elkészítése
Töltelék:
A körtéket egy nagyobb méretű tálban keverjük össze a cukorral, vaníliás cukorral, fahéjjal és citromlével majd tegyük egy közepes tepsibe.
Tészta:
Keverjük össze az összes hozzávalóját és szórjuk a körte tetejére.
Süssük 175 fokon úgy 40 percig.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése